Voorpagina

De voorpagina artikelen

 

Welkom bij het Door De Weeks Vliegen

 

Het DDWV seizoen 2021 zit er op.

Het DDWV seizoen van 2021 zit er op. Ondanks het rekening houden met Corona kijken we toch weer terug op een seizoen met mooie thermische dagen, mooie vluchten en veel vliegplezier. Ook de gezelligheid op de strip en op het terras maken de vliegdagen compleet.

 

Dank aan de crew (veldleiders, lieristen) en aan de sleepvliegers van de SVS die altijd weer voor ons klaarstonden om er een mooie vliegdag van te maken.  

 

We gaan nu de het seizoen ook administratief afsluiten, de laatste controles op de afhandelingen van de vliegdagen. Een enkeling zullen we benaderen als het strippensaldo negatief is gegaan. Mocht je nog vragen hebben over jouw strippensaldo stuur dan even een mailtje naar de beheerder. 

 

En dan kijken we maar snel vooruit naar een nieuw vliegseizoen in 2022. Wij gaan even off-line en werken weer toe naar de start van het nieuwe seizoen op vrijdag 1 april 2022.

 

Tot Gauw, Tot Terlet!

Team DDWV

Myglide app

Belangrijke ondersteuning voor de organisatie is de MyGlide app. Een praktisch hulpmiddel om te melden dat je op het veld bent of de start- en eindtijden door te geven. Ook voor DDWV-vliegers een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld de landingstijd te registreren. 

Deze video toont de mogelijkheden van deze MyGlide app.  Wij adviseren de DDWV vliegers om gebruik te maken van de MyGlide app. Let op de MyGlide app is geen vervanging voor de reserveertool maar helpt de vliegers om de eigen vluchten te registreren en terug te vinden.

 

 

Toegangshek Terlet

Met ingang van 2020 is er in de toegang naar de vliegstrips op Terlet een toegangshek geplaatst. Dit hek moet voorkomen dat bezoekers onbegeleid toegang kunnen krijgen tot die plekken die alleen voor vliegers zijn bedoeld. Voor vliegers is Terlet toegankelijk als je in het bezit bent van een dongel. Een dongel wordt op naam geregistreerd tevens wordt een borg gevraagd van 25 Euro per dongel. 

Als je bij het DDWV wilt komen vliegen en je bent nog niet in het bezit van een dongel dan kan je er een bestellen door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Mogelijkheden voor vliegen op Terlet voor leden van niet-Terletclubs

Zie bijgaande brief aan de clubs. Eén van deze mogelijkheden is de een "Dagdeelname".

Individuele vliegers die volledig lid zijn van een bij de KNVVL aangesloten zweefvliegclub, en geen belangstelling hebben voor een jaarabonnement, kunnen tot maximaal drie keer per jaar op doordeweekse dagen, met eigen kist of clubkist aansluiten bij DDWV.

Dagdeelnemers dienen zich eenmalig te registreren op ddwv.gezc.org, en zich in te schrijven voor een vliegdag. Betaling gebeurt vooraf via Ideal op deze website. Zie ook tarieven

 

Nieuwsbrief 

Bij de start van het vliegseizoen wil ik jullie attenderen op de nieuwsbrief met belangrijke nieuwe informatie. De nieuwsbrief kan je hier openen. De nieuwsbrief bevat belangrijke items over het luchtruim, over de gang van zaken op het vliegveld, over de aanpassing van de sleeptarieven van de SVS en over het gebruik van de My Glide app!!

 

P1040625 klein

 

Deelnemende verenigingen:

 P1030707 klein

Registratie DDWV

Registreren kan heel eenvoudig op deze site. Vergeet niet een herkenbaar profielfoto te uploaden. Heb je dit nog niet gedaan, voeg dit dan toe bij je profiel. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, dan kun je deze hier opvragen.

 

 

 

 

 

 

header image old