Voorpagina

De voorpagina artikelen

 

Welkom bij het Door De Weeks Vliegen

 

We zijn weer gestart met het DDWV seizoen 2022.

We zijn weer gestart, de eerste DDWV vluchten zijn weer gemaakt, Voorlopig starten we nog met de lier maar we hopen op zeer korte termijn ook de Husky weer te zien op Terlet. De crew is er klaar voor, de koffie in de Thermiekbel staat klaar, goede thermiek, wat wil je nog meer voor een mooie vliegdag.  

Belangrijk is het nu al om te weten dat er een nieuwe https://mijn.gezc.org site is gemaakt die de MyGlide app zal vervangen. Deze nieuwe site bevat meer infomatie dan de MyGlide app en is ook weer actueel gekoppeld met de startadministratie. In de komende dagen zal er meer informatie verschijnen over het inloggen en de functionaliteit. 

Aanmelden voor de vliegdag gebeurt dit jaar nog steeds op deze site. HIer kan je jouw strippen inzetten voor de vliegdag en vind de verrekening plaats van de gemaakte (sleep)vluchten. 

We gaan er weer een mooi seizoen van maken. Wij hebben er zin in. 

 

Tot Gauw, Tot Terlet!

Team DDWV

 

Toegangshek Terlet

Met ingang van 2020 is er in de toegang naar de vliegstrips op Terlet een toegangshek geplaatst. Dit hek moet voorkomen dat bezoekers onbegeleid toegang kunnen krijgen tot die plekken die alleen voor vliegers zijn bedoeld. Voor vliegers is Terlet toegankelijk als je in het bezit bent van een dongel. Een dongel wordt op naam geregistreerd tevens wordt een borg gevraagd van 25 Euro per dongel. 

Als je bij het DDWV wilt komen vliegen en je bent nog niet in het bezit van een dongel dan kan je er een bestellen door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Mogelijkheden voor vliegen op Terlet voor leden van niet-Terletclubs

Zie bijgaande brief aan de clubs. Eén van deze mogelijkheden is de een "Dagdeelname".

Individuele vliegers die volledig lid zijn van een bij de KNVVL aangesloten zweefvliegclub, en geen belangstelling hebben voor een jaarabonnement, kunnen tot maximaal drie keer per jaar op doordeweekse dagen, met eigen kist of clubkist aansluiten bij DDWV.

Dagdeelnemers dienen zich eenmalig te registreren op ddwv.gezc.org, en zich in te schrijven voor een vliegdag. Betaling gebeurt vooraf via Ideal op deze website. Zie ook tarieven

 

Nieuwsbrief 

Bij de start van het vliegseizoen wil ik jullie attenderen op de nieuwsbrief met belangrijke nieuwe informatie. De nieuwsbrief kan je hier openen. De nieuwsbrief bevat belangrijke items over het luchtruim, over de gang van zaken op het vliegveld en over de aanpassing van de sleeptarieven van de SVS. 

P1040625 klein

 

Deelnemende verenigingen:

 P1030707 klein

Registratie DDWV

Registreren kan heel eenvoudig op deze site. Vergeet niet een herkenbaar profielfoto te uploaden. Heb je dit nog niet gedaan, voeg dit dan toe bij je profiel. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, dan kun je deze hier opvragen.

 

 

 

 

 

 

header image old